Wing Chun Kung Fu Volwassenen

Ook de volwassenen zijn ondertussen al bijna een maand terug hard aan het werken.

Zoals het goede krijgskunstenaars betaamt passen we ons aan de omstandigheden aan. We werken hard aan onze fysieke paraatheid, aan onze mentale gezondheid maar uiteraard met 100% focus op onze krijgskunst.

Het is in deze tijden nog belangrijker om zorg te dragen voor lichaam en geest. Dat is onze eigen verantwoordelijkheid want anderen gaan dat niet voor ons doen.

Onze leden dienen als voorbeeld voor anderen en we zijn dan ook heel trots op de voorbeeldige wijze waarop ze laten zien waar wilskracht, volharding, toewijding en hard werken leiden tot geweldige resultaten in hun opleiding en waardoor ze grote vooruitgang boeken. Zelfs al merken ze dat zelf niet altijd. Je merkt ook niet altijd dat je eigen kinderen groot worden omdat je ze elke dag ziet.

Wil je zelf ook je leven veranderen en deel uitmaken van een echte Kung Fu familie? Ga dan naar de Wing Chun Kung Fu pagina en schrijf je vandaag nog in en je kan onmiddellijk starten!

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

Wing Chun Pai Trainingskamp te Oevel

Enkele foto’s van ons eerste Wing Chun Pai trainingskamp sinds lang.  Hierbij bedanken we Bernd en Esther om ons uit te nodigen. Heel wat werk

%d bloggers liken dit: