Wing Chun Kung Fu Volwassenen

Ook de volwassenen zijn ondertussen al bijna een maand terug hard aan het werken.

Zoals het goede krijgskunstenaars betaamt passen we ons aan de omstandigheden aan. We werken hard aan onze fysieke paraatheid, aan onze mentale gezondheid maar uiteraard met 100% focus op onze krijgskunst.

Het is in deze tijden nog belangrijker om zorg te dragen voor lichaam en geest. Dat is onze eigen verantwoordelijkheid want anderen gaan dat niet voor ons doen.

Onze leden dienen als voorbeeld voor anderen en we zijn dan ook heel trots op de voorbeeldige wijze waarop ze laten zien waar wilskracht, volharding, toewijding en hard werken leiden tot geweldige resultaten in hun opleiding en waardoor ze grote vooruitgang boeken. Zelfs al merken ze dat zelf niet altijd. Je merkt ook niet altijd dat je eigen kinderen groot worden omdat je ze elke dag ziet.

Wil je zelf ook je leven veranderen en deel uitmaken van een echte Kung Fu familie? Ga dan naar de Wing Chun Kung Fu pagina en schrijf je vandaag nog in en je kan onmiddellijk starten!

Deel :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer berichten

Nieuwe lessen Kung Fu Body Stretching

Start binnen: Dagen Uren Minuten Seconden Nieuw seizoen Fit & Gezond – Kung Fu Body Stretching! PlanningSeptember tot december: We

Interview Grootmeester Samuel Kwok

Video van een interview dat werd afgenomen van Grootmeester Samuel Kwok. Er komen heel wat interessante onderwerpen aan bod over

Ardennen 2022 verslag en foto’s.

Het trainingskamp in de Ardennen zit er weer op en het was een geweldige week.  Veel deelnemers namen afscheid met