OSCAR JOR GAO 助教 – ASSISTANT INSTRUCTOR

The Wing Chun Pai school is proud to announce that OSCAR KOOLS has become an Assistant Instructor in our school. He is the second ever to have been given this title in our school.

This title is only given to those who have achieved the level of Wooden Dummy but equally importantly only to those who have shown loyalty, respect, and dedication to Wing Chun, the students, the teachers, and the school. He represents the values of a true Martial Artist, very rare in Martial Arts and society these days.

Oscar is the epitome of persistence and continuous commitment of a Wing Chun student in our school. He not only trains consistently and frequently in the school but also practices extra at home on forms and basic exercises as well as on specific exercises that are more difficult at first.

He is also almost always present at extra training opportunities at seminars, and training camps at home and abroad and is highly valued by all the partners and trainers he works with from all over the world.

Not only does he practice hard himself, but he is also always willing to help others during the lessons and he has also supervised the Kids for years with the same commitment as he trains himself. 

It is thanks to members like Oscar that our school has grown into the school it is today. Our appreciation for that can never be great enough.

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »