Trainingskamp Portugal 2022

Trainingskamp Portugal 2022

Enkele foto’s van het trainingskamp te Portugal 2022.

Zoals heel dikwijls was de Belgische bijdrage van deelnemers het grootste. Maar er waren ook 3 verschillende clubs uit de USA, en deelnemers uit Angola, Mexico, Spanje, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Luxemburg.

Het was een uitstekend trainingskamp waar GM Samuel Kwok ons weerom verbaasde om op 74 jarige leeftijd een week lang een intensiteit en dynamiek tentoon te spreiden waar veel “normale” mensen van die leeftijd enkel van kunnen dromen.

We willen graag onze leden bedanken voor hun fantastische inzet en geweldige spirit gedurende heel de week. Niet alleen tijdens de lessen maar ook tijdens de vrije tijd en de gezellige momenten die we konden doorbrengen.

Bedankt Simo Veke, Oscar en Veronique, Tim en Kaat, Tine en Marc, Bear (Albert), Mark, Niko, Nicola, Nick en Vacily. Een mix tussen jonge en minder jonge leden maar iedereen voelde zich goed in de groep.

Er komen ook nog video’s aan waar we Mayk uit Nederland voor moeten bedanken die deze uitvoerig heeft opgenomen.

Tenslotte moeten we ook alle leraars (Sifu’s) en studenten bedanken uit andere landen voor hun positieve bijdrage en hulp tijdens het Trainingskamp.

We zijn al aan het plannen voor de volgende editie in April 2023.

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer berichten

Trainingskamp Ardennen 2023

Vrijdag 21 juli – vrijdag 28 juli 2023 Trainingskamp Ardennen 2023 We hebben terug geboekt op de locatie waar we