Kids Kung Fu

Kids Kung Fu is hard werken, 2x per week leren de Kids om gedisciplineerd te werken aan technieken, vormen, drills en praktijkoefeningen.

Maar er is ook tijd om af te sluiten met een spel. het belangrijkste om iets vol te houden is dat je het leuk vindt.

De Kids leren hoofdzakelijk Wing Chun Kung Fu maar ook elementen van Shaolin Kung Fu zoals standen, kicks en vormen.

Hieronder een video van hoe de lessen standaard worden gegeven. Voor deze oefeneingen is er een geamelijke opwarming en na deze oefneingen wordt er samen een spel gespaald.

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »