De beste wensen voor 2023!

De laatste les van 2022 zit erop. 

Het was nogmaals een turbulent jaar, net zoals de voorgaande covid jaren. Een jaar met een oorlog die plots heel dichtbij kwam. Een jaar dat ons nogmaals bewijst dat we niets vanzelfsprekend moeten nemen.

Dankzij onze geweldige leden zijn we er in geslaagd om deze moeilijke jaren door te komen. En stilaan geraken we terug op vol toerental. De laatste maanden komen er steeds meer nieuwe leden naar de school en ook bij de Kids zien we veel nieuwe leden.Dat is ook nodig om de school levendig te houden.

De nieuwe leden maar zeker ook de leden die al langer in de school zijn zorgen ervoor dat de school een mooie toekomst tegemoet gaat. Een hechte groep, een kung fu familie die voor elkaar klaar staat zoals het hoort in een familie. Een voorbeeld in een steeds ruwer wordende maatschappij.

Ook volgend jaar willen we dit pad verder bewandelen. We gaan nog meer de nadruk leggen op een persoonlijke begeleiding van alle leden. Zodat iedereen in 2023 nog grote stappen voorwaarts kan zetten in zijn/haar opleiding. 

We willen iedereen graag verder helpen om die doelen te bereiken die je wil bereiken. Je persoonlijk te laten groeien en te transformeren naar die persoon die je wil zijn of worden. Je verder op weg helpen om een voorbeeld te zijn voor anderen want enkel door een voorbeeld te zijn voor anderen kunnen we er zelf voor zorgen dat we terug meer respect krijgen voor anderen maar ook voor onszelf.

En ook willen we graag verder werken aan onze gezondheid, hoe langer hoe meer mensen beginnen te beseffen dat we onze manier van leven moeten veranderen om op een gezonde manier, gelukkig en fit oud te worden. Kung Fu kan daar een belangrijke rol in spelen en dat gaan we ook verder proberen.

We wensen iedereen fijne eindejaarsdagen, een vrolijke Kerst en een fantastisch 2023.

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »