De beste wensen voor 2023!

De beste wensen voor 2023!

De laatste les van 2022 zit erop. 

Het was nogmaals een turbulent jaar, net zoals de voorgaande covid jaren. Een jaar met een oorlog die plots heel dichtbij kwam. Een jaar dat ons nogmaals bewijst dat we niets vanzelfsprekend moeten nemen.

Dankzij onze geweldige leden zijn we er in geslaagd om deze moeilijke jaren door te komen. En stilaan geraken we terug op vol toerental. De laatste maanden komen er steeds meer nieuwe leden naar de school en ook bij de Kids zien we veel nieuwe leden.Dat is ook nodig om de school levendig te houden.

De nieuwe leden maar zeker ook de leden die al langer in de school zijn zorgen ervoor dat de school een mooie toekomst tegemoet gaat. Een hechte groep, een kung fu familie die voor elkaar klaar staat zoals het hoort in een familie. Een voorbeeld in een steeds ruwer wordende maatschappij.

Ook volgend jaar willen we dit pad verder bewandelen. We gaan nog meer de nadruk leggen op een persoonlijke begeleiding van alle leden. Zodat iedereen in 2023 nog grote stappen voorwaarts kan zetten in zijn/haar opleiding. 

We willen iedereen graag verder helpen om die doelen te bereiken die je wil bereiken. Je persoonlijk te laten groeien en te transformeren naar die persoon die je wil zijn of worden. Je verder op weg helpen om een voorbeeld te zijn voor anderen want enkel door een voorbeeld te zijn voor anderen kunnen we er zelf voor zorgen dat we terug meer respect krijgen voor anderen maar ook voor onszelf.

En ook willen we graag verder werken aan onze gezondheid, hoe langer hoe meer mensen beginnen te beseffen dat we onze manier van leven moeten veranderen om op een gezonde manier, gelukkig en fit oud te worden. Kung Fu kan daar een belangrijke rol in spelen en dat gaan we ook verder proberen.

We wensen iedereen fijne eindejaarsdagen, een vrolijke Kerst en een fantastisch 2023.

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school, nieuwe cursussen en Wing Chun Kung Fu schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Heb je een vraag klik dan op Contacteer ons.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer berichten

Trainingskamp Ardennen 2023

Vrijdag 21 juli – vrijdag 28 juli 2023 Trainingskamp Ardennen 2023 We hebben terug geboekt op de locatie waar we

Kids Kung Fu Trainingskamp 2023

Kids Kung Fu 2023 Trainingskamp Maandag Tot En Met Vrijdag Van 9u00 Tot 17u00 Sport, spel, plezier in een traditionele

Video demo Chinees Nieuwjaar!

Video van de korte demonstratie die we gaven ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar 2023 te Antwerpen. We deden de demo