De beste wensen voor 2023!

De laatste les van 2022 zit erop. 

Het was nogmaals een turbulent jaar, net zoals de voorgaande covid jaren. Een jaar met een oorlog die plots heel dichtbij kwam. Een jaar dat ons nogmaals bewijst dat we niets vanzelfsprekend moeten nemen.

Dankzij onze geweldige leden zijn we er in geslaagd om deze moeilijke jaren door te komen. En stilaan geraken we terug op vol toerental. De laatste maanden komen er steeds meer nieuwe leden naar de school en ook bij de Kids zien we veel nieuwe leden.Dat is ook nodig om de school levendig te houden.

De nieuwe leden maar zeker ook de leden die al langer in de school zijn zorgen ervoor dat de school een mooie toekomst tegemoet gaat. Een hechte groep, een kung fu familie die voor elkaar klaar staat zoals het hoort in een familie. Een voorbeeld in een steeds ruwer wordende maatschappij.

Ook volgend jaar willen we dit pad verder bewandelen. We gaan nog meer de nadruk leggen op een persoonlijke begeleiding van alle leden. Zodat iedereen in 2023 nog grote stappen voorwaarts kan zetten in zijn/haar opleiding. 

We willen iedereen graag verder helpen om die doelen te bereiken die je wil bereiken. Je persoonlijk te laten groeien en te transformeren naar die persoon die je wil zijn of worden. Je verder op weg helpen om een voorbeeld te zijn voor anderen want enkel door een voorbeeld te zijn voor anderen kunnen we er zelf voor zorgen dat we terug meer respect krijgen voor anderen maar ook voor onszelf.

En ook willen we graag verder werken aan onze gezondheid, hoe langer hoe meer mensen beginnen te beseffen dat we onze manier van leven moeten veranderen om op een gezonde manier, gelukkig en fit oud te worden. Kung Fu kan daar een belangrijke rol in spelen en dat gaan we ook verder proberen.

We wensen iedereen fijne eindejaarsdagen, een vrolijke Kerst en een fantastisch 2023.

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »