Verrassingsdiner aangeboden door de leden!

Op zaterdag 21 januari was er een verrassingsdiner gepland door de leden voor de Sifu’s en het bestuur van de school.

De avond voor Chinees Nieuwjaar, uitstekende planning, werden het bestuur en de Sifu’s met partners uitgenodigd voor een verrassingsdiner aangeboden door de leden van de school. Bijna 70 leden met partners of familie waren aanwezig. 

Het was natuurlijk moeilijk met zoveel mensen om alles perfect geheim te houden maar dat maakte het niet minder waardevol. En voor sommigen was het toch nog een complete verrassing.

Het is hartverwarmend om te zien met welk enthousiasme de leden meewerkten aan dit event. 

We willen dan ook iedereen superhard bedanken en laten weten dat we dit zeer waarderen. 

Er is nogmaals bewezen dat we meer zijn dan een sportclub, een Kung Fu school, een echte Kung Fu familie die respect en waardering heeft naar de lesgevers toe maar ook naar de leden toe. Zonder onze geweldige leden was er geen Kung Fu familie. Dit werd reeds in het verleden bewezen voor en tijdens de Corona moeilijkheden maar is nu meer waar dan ooit.

Jullie geven ons het voorbeeld, zo leren wij ook van jullie. 

Iedereen nogmaals bedankt en zeker en vooral ook Marie-Anne, Miguel, Esther en alle anderen die hielpen bij de organisatie. Ik ben zeker dat het bij iemand wat slapeloze nachten heeft veroorzaakt. Maar ze mag trots zijn op wat ze heeft ineen gestoken. 

Sifu 

 

Hieronder volgt nog een bedankwoordje van Ive Sifu, Leo Sifu en Jor Gau Oscar. 

“Graag wil ik iedereen bedanken voor de hele fijne verrassing.

Wij zijn heel blij en dankbaar dat Wing Chun Pai is gegroeid tot de hechte groep die dat we vandaag kennen.

Deze is er gekomen, niet enkel door onze inzet maar vooral door die van jullie allemaal.

Jullie motivatie en leergierige houding motiveert ons elke dag meer en meer om jullie op de beste manier te blijven begeleiden in jullie individuele Wing Chun traject.

Dus ook aan jullie bedankt want zonder jullie is er geen Wing Chun Pai.

Wij hebben er van genoten om dit samen met onze leden en hun familie te kunnen vieren.”

Ive Sifu

 

“Hoewel ik in principe niet van verrassingen houd, was ik toch zeer aangenaam verrast om vast te stellen dat onze club steeds hechter wordt.

Ik wil dan ook alle leden bedanken voor deze leuke avond, en nog een extra bedanking richten aan de organisatoren. Ik weet dat het organiseren van zo’n avond geen sinecure is.

Hopelijk tot binnenkort.” 

Leo Sifu

 

“Bedankt aan al de aanwezigen en voor de uitgesproken steunbetuigingen: zowel van trainende leden, familie als  sympathisanten.Het was een fijne avond in goed gezelschap. Lekker eten en vrolijke sfeer. En nu maar weer iedereen gaan trainen natuurlijk. Tot in de kwoon :-).”

Jor Gau Oscar

 

Recente Artikels

Trainingskamp Ardennen 2024 – Foto’s

Ons jaarlijks trainingskamp zit er weer op en zoals elk jaar was het ook dit jaar een zeer leuke en fijne happening. Er werd hard geoefend maar er was ook tijd voor veel plezier en amusement. We zijn om 7:00 gestart met enkele specifieke oefeningen om ons gestel wat flexibeler

Lees meer »

Nieuwe video WCP Circuittraining

Een dynamische circuittrainingssessie met onze studenten van alle niveaus. Deze video toont een verscheidenheid aan oefeningen ontworpen om kracht, behendigheid en techniek te verbeteren, essentieel voor het beheersen van Wing Chun Kung Fu. Bekijk de toewijding en het harde werk van onze studenten terwijl zij zichzelf en elkaar uitdagen, de

Lees meer »

Opendeurdag zaterdag 31 augustus 2024! Iedereen welkom!

We starten naar goede gewoonte het nieuwe seizoen (reeds het 16de!) met een opendeurdag! Iedereen is welkom om te komen genieten van een hapje en een drankje en deel te nemen aan, of te komen kijken naar, één van de proeflessen. Er zijn proeflessen voor volwassenen en kids. Ook zijn

Lees meer »

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »