Verrassingsdiner aangeboden door de leden!

Op zaterdag 21 januari was er een verrassingsdiner gepland door de leden voor de Sifu’s en het bestuur van de school.

De avond voor Chinees Nieuwjaar, uitstekende planning, werden het bestuur en de Sifu’s met partners uitgenodigd voor een verrassingsdiner aangeboden door de leden van de school. Bijna 70 leden met partners of familie waren aanwezig. 

Het was natuurlijk moeilijk met zoveel mensen om alles perfect geheim te houden maar dat maakte het niet minder waardevol. En voor sommigen was het toch nog een complete verrassing.

Het is hartverwarmend om te zien met welk enthousiasme de leden meewerkten aan dit event. 

We willen dan ook iedereen superhard bedanken en laten weten dat we dit zeer waarderen. 

Er is nogmaals bewezen dat we meer zijn dan een sportclub, een Kung Fu school, een echte Kung Fu familie die respect en waardering heeft naar de lesgevers toe maar ook naar de leden toe. Zonder onze geweldige leden was er geen Kung Fu familie. Dit werd reeds in het verleden bewezen voor en tijdens de Corona moeilijkheden maar is nu meer waar dan ooit.

Jullie geven ons het voorbeeld, zo leren wij ook van jullie. 

Iedereen nogmaals bedankt en zeker en vooral ook Marie-Anne, Miguel, Esther en alle anderen die hielpen bij de organisatie. Ik ben zeker dat het bij iemand wat slapeloze nachten heeft veroorzaakt. Maar ze mag trots zijn op wat ze heeft ineen gestoken. 

Sifu 

 

Hieronder volgt nog een bedankwoordje van Ive Sifu, Leo Sifu en Jor Gau Oscar. 

“Graag wil ik iedereen bedanken voor de hele fijne verrassing.

Wij zijn heel blij en dankbaar dat Wing Chun Pai is gegroeid tot de hechte groep die dat we vandaag kennen.

Deze is er gekomen, niet enkel door onze inzet maar vooral door die van jullie allemaal.

Jullie motivatie en leergierige houding motiveert ons elke dag meer en meer om jullie op de beste manier te blijven begeleiden in jullie individuele Wing Chun traject.

Dus ook aan jullie bedankt want zonder jullie is er geen Wing Chun Pai.

Wij hebben er van genoten om dit samen met onze leden en hun familie te kunnen vieren.”

Ive Sifu

 

“Hoewel ik in principe niet van verrassingen houd, was ik toch zeer aangenaam verrast om vast te stellen dat onze club steeds hechter wordt.

Ik wil dan ook alle leden bedanken voor deze leuke avond, en nog een extra bedanking richten aan de organisatoren. Ik weet dat het organiseren van zo’n avond geen sinecure is.

Hopelijk tot binnenkort.” 

Leo Sifu

 

“Bedankt aan al de aanwezigen en voor de uitgesproken steunbetuigingen: zowel van trainende leden, familie als  sympathisanten.Het was een fijne avond in goed gezelschap. Lekker eten en vrolijke sfeer. En nu maar weer iedereen gaan trainen natuurlijk. Tot in de kwoon :-).”

Jor Gau Oscar

 

Recente Artikels

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »