Nieuwe starters cursus Maart-April

Ben je klaar om je leven een nieuwe wending te geven? Ben je klaar om die persoon te worden waarvan je al je hele leven droomt? 

Wel dan hebben we voor jou een weg uitgestippeld om dat te bereiken. Maar wel een weg waar we samen keihard werken om iets te bereiken. Maar je doet dat niet alleen, onze ervaren lesgevers staan continu naast je om je op de best mogelijke manier te begeleiden op deze weg.

Wil je ook graag deze weg bewandelen maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Wel dan kan je vanaf 2 maart deelnemen aan een nieuwe starters cursus.

Je start samen met anderen vanaf nul. Je leert Wing Chun Kung Fu op een rustige manier in een familiale omgeving zonder druk en op een respectvolle manier met aandacht voor oude Chinese tradities.

Maar je werkt ook aan je fysieke paraatheid, aan je lenigheid, aan je uitstraling, aan je zelfvertrouwen. Ook dankzij de meer dan 30 online cursussen (inbegrepen in je lidmaatschap) die je waar en wanneer je maar wil kan volgen.

En er is meer want tijdens de corona lockdown werden meer dan 300 uur aan live online lessen opgenomen en ook die zijn inbegrepen in je lidgeld voor jou om te bekijken en mee te oefenen. Dus zelfs als je niet alle lessen kan volgen kan je toch ook thuis trainen wanneer het je past.

Je ziet het er zijn geen excuses om niet te starten. PROFITEER VAN 2 MAANDEN TRAINEN VOOR DE PRIJS VAN 1 MAAND!

Hopelijk zien we je in maart tijdens de lessen van de nieuwe starters cursus!

Tot binnenkort.

Nieuwe starters cursus Wing Chun Kung Fu te Mortsel in maart!

Start mee in maart met een nieuwe starters cursus Wing Chun Kung Fu in onze school. 

Lessen op dinsdag en donderdag 19u00-20u30 en op zaterdag 12u00-13u30.

Eerste les op donderdag 2 maart!

Ben je klaar om fitter, energieker en leniger te worden en daarbij een “coole” Traditionele Chinese Krijgskunst te leren? Wij zijn klaar om jou te helpen. 

Schrijf je vandaag in en profiteer van onze ACTIE 2 voor 1, je krijgt onmiddellijk een email met alle verdere info. 

Prijs: €120,00 € 60,00

Inbegrepen:

  • 2 maanden les (maart en april)
  • Professionele, persoonlijke begeleiding
  • Account op de leden-website
  • Toegang tot +20 online cursussen
  • Toegang tot +300 uren opgenomen online lessen
  • Sportverzekering voor 2 maanden
  • 3 lessen per week

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »