Nieuwe starters cursus Maart-April

Ben je klaar om je leven een nieuwe wending te geven? Ben je klaar om die persoon te worden waarvan je al je hele leven droomt? 

Wel dan hebben we voor jou een weg uitgestippeld om dat te bereiken. Maar wel een weg waar we samen keihard werken om iets te bereiken. Maar je doet dat niet alleen, onze ervaren lesgevers staan continu naast je om je op de best mogelijke manier te begeleiden op deze weg.

Wil je ook graag deze weg bewandelen maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Wel dan kan je vanaf 2 maart deelnemen aan een nieuwe starters cursus.

Je start samen met anderen vanaf nul. Je leert Wing Chun Kung Fu op een rustige manier in een familiale omgeving zonder druk en op een respectvolle manier met aandacht voor oude Chinese tradities.

Maar je werkt ook aan je fysieke paraatheid, aan je lenigheid, aan je uitstraling, aan je zelfvertrouwen. Ook dankzij de meer dan 30 online cursussen (inbegrepen in je lidmaatschap) die je waar en wanneer je maar wil kan volgen.

En er is meer want tijdens de corona lockdown werden meer dan 300 uur aan live online lessen opgenomen en ook die zijn inbegrepen in je lidgeld voor jou om te bekijken en mee te oefenen. Dus zelfs als je niet alle lessen kan volgen kan je toch ook thuis trainen wanneer het je past.

Je ziet het er zijn geen excuses om niet te starten. PROFITEER VAN 2 MAANDEN TRAINEN VOOR DE PRIJS VAN 1 MAAND!

Hopelijk zien we je in maart tijdens de lessen van de nieuwe starters cursus!

Tot binnenkort.

Nieuwe starters cursus Wing Chun Kung Fu te Mortsel in maart!

Start mee in maart met een nieuwe starters cursus Wing Chun Kung Fu in onze school. 

Lessen op dinsdag en donderdag 19u00-20u30 en op zaterdag 12u00-13u30.

Eerste les op donderdag 2 maart!

Ben je klaar om fitter, energieker en leniger te worden en daarbij een “coole” Traditionele Chinese Krijgskunst te leren? Wij zijn klaar om jou te helpen. 

Schrijf je vandaag in en profiteer van onze ACTIE 2 voor 1, je krijgt onmiddellijk een email met alle verdere info. 

Prijs: €120,00 € 60,00

Inbegrepen:

  • 2 maanden les (maart en april)
  • Professionele, persoonlijke begeleiding
  • Account op de leden-website
  • Toegang tot +20 online cursussen
  • Toegang tot +300 uren opgenomen online lessen
  • Sportverzekering voor 2 maanden
  • 3 lessen per week

Recente Artikels

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »