Transformeer Jezelf met Wing Chun Kung Fu!

Ben je op zoek naar een fitnessschema dat ook waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden biedt? Zoek niet verder, want wij zijn verheugd om onze nieuwe Wing Chun cursus aan te kondigen, speciaal ontworpen voor beginners die graag de kunst van zelfverdediging willen leren en tegelijkertijd een verkwikkende work-out willen krijgen.

Met deze oude Chinese Martial Art kun je niet alleen je lichaam in topconditie brengen, maar ook je flexibiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen verbeteren.

Maar onze Wing Chun cursus is meer dan alleen een work-out; het leert je ook praktische zelfverdedigingstechnieken die je zullen helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en jezelf in elke situatie te beschermen.

Ons team van ervaren instructeurs zal je begeleiden en motiveren tijdens elke stap van je reis. Je leert de fundamentele bewegingen, technieken en principes van Wing Chun in een ondersteunende en gastvrije omgeving.

Aarzel niet en sluit je vandaag nog bij ons aan om de transformerende kracht van Wing Chun te ervaren.

Details van onze Wing Chun starters cursus:

  • Geschikt voor beginners en alle fitnessniveaus

  • Uitgebreide kennismaking met Wing Chun principes en technieken

  • Ervaren en toegewijde instructeurs die gepassioneerd zijn over lesgeven

  • Praktische zelfverdedigingsvaardigheden die zelfvertrouwen opbouwen

  • Een leuke en gastvrije gemeenschap van gelijkgestemde individuen

Sluit je vandaag nog bij ons aan en zet de eerste stap naar een zelfverzekerder, fitter en empowerend persoon. Registreer nu en geniet van de exclusieve  korting op onze Wing Chun starters cursus.

Recente Artikels

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »