Grootmeester Samuel Kwok Seminarie

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni was Grootmeester Samuel Kwok weer te gast te Mortsel in onze Wing Chun Kung Fu school.

Het was weer een uitstekend seminarie waar alle deelnemers na afloop zonder uitzondering heel enthousiast over waren. Zelfs op 75-jarige leeftijd blijven de energie en de passie waarmee GM Kwok les geeft indrukwekkend;

We moeten hem dan ook telkens weer bedanken dat hij naar onze school wil komen en zijn uitgebreide kennis deelt met onze leden en de andere deelnemers aan het seminarie.

Onder deze deelnemers mochten zoals steeds rekenen op onze Kung Fu broeders en zusters uit Nederland onder leiding van Sifu’s Hertz, Perez en Mario.

Maar dit jaar waren ook Sifu Jeffrey Leatherd en Sifu Carlos Lewis uit de UK gekomen om ons te steunen, waarvoor onze uitgebreide dank.

Tevens een grote dankjewel aan al onze leden die het seminarie steunden en dan vooral diegenen die mee ervoor zorgden dat het seminarie vlekkeloos kon doorgaan door hulp in de zaal en met het transport van iedereen.

Hieronder de foto’s van zaterdag en zondag die een goed beeld geven van wat we allemaal gedaan hebben; Een video komt er snel aan!

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »