15 jaar Wing Chun Pai

Op zaterdag 2 september vieren we ons 15-jarig bestaan met een opendeurdag. Tevens is dit de opening van het nieuwe seizoen.

Voor onze leden en alle leden van de SKWCMAA federatie is er heel de dag vrije training. Voor alle anderen zijn er diverse gratis proeflessen. Dit is de enige dag van het jaar dat er in onze school gratis proeflessen zijn, dus een ideaal moment om eens te komen kennismaken met onze school, zijn leraars en zijn studenten.

Heb je altijd al zin gehad om eens te komen proberen, aarzel dan niet en zet 2 september alvast in je agenda.

Hieronder een overzicht van de uren waarop je kan deelnemen. Je mag zoveel lessen meedoen als je wenst.

 

PLANNING PROEFLESSEN

11:00 Wing Chun Kung Fu vanaf 14 jaar
12:00 Kids Kung Fu 6-13 jaar
13:00 Qi Gong alle leeftijden
14:00 Wing Chun Kung Fu vanaf 14 jaar
15:00 Kids Kung Fu 6-13 jaar

OPGELET:
Benodigdheden: propere sportschoenen die je meebrengt dus geen sportschoenen die je ook op straat draagt (dit om onze sportmatten proper te houden!)

De proeflessen op 2 september zijn gratis en je hoeft niet in te schrijven. Iedereen is welkom.

Je bent heel de dag door welkom, er zijn ook dranken en snacks verkrijgbaar. Je kan op deze dag ook verdere informatie krijgen over de lessen, lidgelden, hoe je kan starten, enz…

Ook voor de Kids voorzien we de nodige tijd om kennis te maken en kan je ook onmiddellijk inschrijven voor het nieuwe seizoen. Opgelet er zijn maximaal 50 plaatsen voor de Kids en eerst is eerst. Wil je al inschrijven voor de Kids dan kan dat via deze link.

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »