Kids Kung Fu is volzet

Elk jaar kunnen er maximum 50 Kids deelnemen aan de lessen. We willen graag zo goed mogelijk les geven en daarom kan de groep niet te groot worden.

We zijn met 7-8 lesgevers voor de Kids wat ons toelaat om de best mogelijke opleiding te geven.

Het is jammer voor die Kids die iets te laat zijn nu maar er komen elk jaar wel enkele plaatsen vrij en daarom hebben we een wachtlijst. Zodra er plaatsen vrijkomen nodigen we terug Kids uit voor een proefles. Wie eerst staat op de achtlijst krijgt als eerste een uitnodiging. 

Dus wil je graag beginnen schrijf je dan in op de wachtlijst. Klik hier om in te schrijven.

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »