Sponsor BBQ door de leden!

Op zaterdag 25 november werd er door en voor de leden van de school een BBQ georganiseerd. De opbrengst hiervan was bestemd voor sponsoring van de school.

Bij deze een klein woordje van dank voor veel leden van de school.
Het was een erg leuke avond met lekker eten en dat was enkel mogelijk dankzij de inzet van veel leden. Ik wil dan ook iedereen bedanken die in grote of kleine mate heeft bijgedragen tot deze avond. Het was ook leuk om nieuwe leden te zien die ook aanwezig waren.

We willen dan ook nog zeker de gastheer en -vrouw bedanken voor het ter beschikking stellen van een deel van de tuin; niet zo evident allemaal. Ik ga voor de rest geen namen noemen zodat ik zeker niemand vergeet, maar een heel grote dank u aan iedereen die deel uitmaakte van het organisatiecomité. Zij hebben dit mogelijk gemaakt dankzij weken van voorbereiding, intensieve brainstorming en de nodige meetings en hoogtestages (of dat laatste was er misschien niet bij?).

We appreciëren dit zeer, dankjewel!

Het bewijst nog maar eens waarom deze kung fu school zo speciaal is. En dat is dankzij de geweldige leden die ermee voor zorgen dat de school blijft groeien en dat we volgend jaar het 1000ste lid van de school zullen kunnen vieren dat in de school zal starten. 

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »