Zet de Eerste Stap naar Verandering met Onze Starterscursus in Maart en April

Deze cursus is volzet schrijf nu in voor de volgende cursus: nieuwe starters cursus

Het is nooit te laat om een nieuwe richting in te slaan of een nieuwe vaardigheid te leren. Dit voorjaar bieden we je de perfecte gelegenheid om te beginnen aan een reis die niet alleen je lichaam zal uitdagen, maar ook je geest zal verrijken. Onze Starterscursus in maart en april is jouw kans om de eerste stap te zetten naar een ander leven.

Waarom Meedoen aan Onze Starterscursus?

Onze cursus is ontworpen voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, jezelf fysiek en mentaal wilt uitdagen, of de grondbeginselen van zelfverdediging wilt leren, deze cursus biedt het allemaal in een ondersteunende en vriendelijke omgeving.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Flexibele Lessen: We bieden lessen aan op tijden die passen bij jouw drukke schema. De cursus loopt in maart en april, met sessies op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur.
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt.
  • Gezondheidsvoordelen: Naast het leren van zelfverdedigingstechnieken, draagt onze cursus bij aan je algehele fitheid, verbetert je balans, coördinatie en flexibiliteit, en versterkt je mentale weerbaarheid.
  • Community: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemden die elkaar motiveren en steunen op weg naar persoonlijke groei.

Speciale Aanbieding

Als je je nu inschrijft, profiteer je van onze speciale aanbieding. We begrijpen dat het zetten van deze eerste stap een grote beslissing is, en we willen je belonen voor je moed en toewijding.

Maak Vandaag Nog de Verandering

Wacht niet langer om de verandering in je leven te maken die je altijd al wilde. Deze cursus is jouw kans om te groeien, te leren en jezelf uit te dagen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Klik hier voor meer informatie of schrijf onmiddellijk in via het formulier hieronder. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen deze reis te beginnen.

Laten we samen de eerste stap zetten naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.


#NieuwBegin #Starterscursus #VeranderJeLeven #LenteUitdaging

Recente Artikels

Training Camp Ardennes 2024

Monday, August 19th – Monday, August 26th, 2024 We are thrilled to announce that this year’s Ardennes Training Camp is now open to non-members, providing a unique opportunity to join one of the most anticipated events in our calendar. Set in the beautiful surroundings where we have hosted many successful

Lees meer »

Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding

Lees meer »

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »