Zet de Eerste Stap naar Verandering met Onze Starterscursus in Maart en April

Deze cursus is volzet schrijf nu in voor de volgende cursus: nieuwe starters cursus

Het is nooit te laat om een nieuwe richting in te slaan of een nieuwe vaardigheid te leren. Dit voorjaar bieden we je de perfecte gelegenheid om te beginnen aan een reis die niet alleen je lichaam zal uitdagen, maar ook je geest zal verrijken. Onze Starterscursus in maart en april is jouw kans om de eerste stap te zetten naar een ander leven.

Waarom Meedoen aan Onze Starterscursus?

Onze cursus is ontworpen voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, jezelf fysiek en mentaal wilt uitdagen, of de grondbeginselen van zelfverdediging wilt leren, deze cursus biedt het allemaal in een ondersteunende en vriendelijke omgeving.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Flexibele Lessen: We bieden lessen aan op tijden die passen bij jouw drukke schema. De cursus loopt in maart en april, met sessies op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur.
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, of je nu een complete beginner bent of al enige ervaring hebt.
  • Gezondheidsvoordelen: Naast het leren van zelfverdedigingstechnieken, draagt onze cursus bij aan je algehele fitheid, verbetert je balans, coördinatie en flexibiliteit, en versterkt je mentale weerbaarheid.
  • Community: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemden die elkaar motiveren en steunen op weg naar persoonlijke groei.

Speciale Aanbieding

Als je je nu inschrijft, profiteer je van onze speciale aanbieding. We begrijpen dat het zetten van deze eerste stap een grote beslissing is, en we willen je belonen voor je moed en toewijding.

Maak Vandaag Nog de Verandering

Wacht niet langer om de verandering in je leven te maken die je altijd al wilde. Deze cursus is jouw kans om te groeien, te leren en jezelf uit te dagen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Klik hier voor meer informatie of schrijf onmiddellijk in via het formulier hieronder. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen deze reis te beginnen.

Laten we samen de eerste stap zetten naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.


#NieuwBegin #Starterscursus #VeranderJeLeven #LenteUitdaging

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »