Lancering Nieuw YouTube-kanaal Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association – Eerste Video Nu Live!

Groot nieuws voor alle Wing Chun liefhebbers! Met trots kondigen we op de blog van Wing Chun Pai de lancering aan van het nieuwe YouTube-kanaal van de Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association. Dit initiatief markeert een belangrijke stap in onze missie om de authentieke leer van Ip Man Wing Chun te delen met een wereldwijd publiek.

De associatie, onder de bezielende leiding van Grandmaster Samuel Kwok, streeft ernaar om kennis en technieken van Wing Chun op een uitzonderlijk hoog niveau te onderwijzen en te verspreiden. Het nieuwe kanaal zal dienen als een bron van diepgaande inzichten, van technische demonstraties tot filosofische overwegingen, allemaal bedoeld om onze gemeenschap te verrijken en te inspireren.

Onze eerste video, opgenomen bij Wing Chun Pai, is nu beschikbaar! Deze video geeft een fascinerende kijk op een basisprincipe van Wing Chun namelijk het voetenwerk, gepresenteerd op een locatie die velen van jullie bekend en dierbaar is. We zijn enthousiast om deze reis te beginnen met een video die zo nauw verbonden is met onze eigen school.

Bekijk het kanaal hier: https://www.youtube.com/@SKWCMAA

We nodigen iedereen in de Wing Chun Pai gemeenschap uit om dit kanaal te verkennen, te abonneren, en deel te nemen aan de groei ervan. Dit is niet alleen een gelegenheid om van Grandmaster Kwok te leren, maar ook om de wereld te laten zien wat Wing Chun betekent voor ons.

Laat je feedback en suggesties achter na het bekijken van de video. Jouw inbreng is cruciaal om ervoor te zorgen dat toekomstige content aansluit bij de interesses en behoeften van onze gemeenschap. Welke aspecten van Wing Chun zie je graag terug in de volgende video’s?

Abonneer nu en help ons het verhaal van Wing Chun te vertellen, een verhaal dat bij Wing Chun Pai begint en zich over de hele wereld uitstrekt.

Samen zetten we Wing Chun in de schijnwerpers en vieren we de kunst die ons allemaal verbindt.

Recente Artikels

Chinees Nieuwjaar 2024: Reflectie en Vernieuwing

Chinees Nieuwjaar, een tijd van vernieuwing en vreugde, verwelkomt op 10 februari 2024 het Jaar van de Draak. Dit festival, diep geworteld in de Chinese cultuur, biedt een unieke kans om de verbinding tussen onze Wing Chun Kung Fu praktijk en de rijke geschiedenis van China te verkennen. Hoewel we

Lees meer »