Ontdek de Exclusieve Voordelen van Lidmaatschap bij Wing Chun Pai

Bij Wing Chun Pai streven we ernaar om niet alleen uitmuntende martial arts training te bieden, maar ook een gemeenschap te creëren waar elk lid zich thuis voelt en voortdurend kan groeien. Als je overweegt om je bij onze familie aan te sluiten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat ons onderscheidt, dan zul je blij zijn te ontdekken wat ons lidmaatschap allemaal te bieden heeft.

1. Directe Toegang tot de Meest Actuele Informatie

Zodra je lid wordt, krijg je toegang tot onze leden-website, die dient als centrale hub voor alles wat met onze school te maken heeft. Van de laatste nieuwtjes over events en trainingskampen tot updates over activiteiten, je bent altijd op de hoogte.

2. Een Interactieve Gemeenschap

Onze ledenwebsite beschikt over een interactieve ‘Ledenwall’, vergelijkbaar met Facebook, die je de mogelijkheid biedt om nieuws te delen, in contact te komen met andere leden, en vragen te stellen. Het is een perfecte plaats om ervaringen uit te wisselen, te leren van medeleden, en je Wing Chun reis met een ondersteunende gemeenschap te delen.

3. Uitgebreide Videobibliotheek

We bieden een rijke verzameling aan videocontent, onderverdeeld in verschillende segmenten om aan de behoeften van elk lid te voldoen:

  • Online Cursussen: Verken een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden te helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden in Kung Fu, Qi Gong, en Fit & Gezond leven.

  • Opgenomen Lessen: Herbeleef of ontdek lessen die zijn opgenomen tijdens de COVID-periode, perfect om je training voort te zetten of te verdiepen, zelfs als je niet in staat bent om persoonlijk aanwezig te zijn.

  • Instructievideo’s per Niveau: Specifiek afgestemde video’s voor elk niveau van onze training, zodat je precies kunt werken aan wat je moet kennen en verbeteren in Wing Chun Kung Fu en Kids Kung Fu.

4. Recepten voor Gezonde Maaltijden

Een martial artist begrijpt het belang van goede voeding. Onze selectie van gezonde recepten biedt de energie en voedingsstoffen die nodig zijn om op je best te presteren.

5. Praktische Informatie

Alles wat je moet weten over lidgelden, lessen, betalingen, en meer, is netjes georganiseerd en altijd toegankelijk.

6. De Kung Fu Body App

Als lid krijg je ook toegang tot onze exclusieve Kung Fu Body app. We zijn van plan om alle cursussen naar de app over te brengen, waardoor je toegang krijgt tot unieke challenges en content.

Door lid te worden van Wing Chun Pai, word je onderdeel van een reis naar persoonlijke groei in Wing Chun, Qi Gong, en een fit en gezond leven. Onze gemeenschap en de middelen die we bieden, ondersteunen je bij elke stap.

Heb je vragen of wil je meer weten? We horen graag van je. Ontdek zelf hoe onze school je kan helpen om niet alleen een betere martial artist te worden, maar ook een gezonder en evenwichtiger persoon.

Welkom bij de Wing Chun Pai familie – waar je groei ons doel is.

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »