Nieuwe Trainingsvideo’s voor Thuis: Verbeter Je Wing Chun Waar en Wanneer Het Jou Uitkomt!

Ben je gepassioneerd door Wing Chun Kung Fu, maar vind je het een uitdaging om thuis te trainen? Of je nu moeite hebt met het vinden van de juiste motivatie, routine, of discipline, wij hebben interessant nieuws voor jou!

Bij Wing Chun Pai zijn we volop bezig met het ontwikkelen van een reeks korte trainingsvideo’s, speciaal ontworpen om jouw Wing Chun vaardigheden thuis te verbeteren. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om fysiek in de kwoon te zijn, maar dat betekent niet dat jouw training moet stoppen.

Wat Kun Je Verwachten?

Onze video’s zullen gericht zijn op:

  • Korte en Effectieve Oefeningen: Speciaal ontworpen om in jouw dagelijkse routine te passen.
  • Stap-voor-Stap Begeleiding: Duidelijke videos, zodat je elke beweging en techniek correct kan uitvoeren.
  • Varierende Moeilijkheidsgraden: Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
  • Voor alle Wing Chun stijlen/lineages: Pas de oefeningen aan volgens je eigen lineage.

 

Deze video’s zijn niet alleen een extra hulpmiddel voor onze eigen leden, maar we willen ze ook toegankelijk maken voor een breder publiek via onze sociale media kanalen. Dit betekent dat iedereen, ongeacht waar je bent, kan profiteren van onze expertise en jouw Wing Chun vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen!

Blijf Ons Volgen!

De eerste reeks video’s zal binnenkort beschikbaar zijn. Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van de lancering. We zijn enthousiast om deze nieuwe manier van trainen te delen en hopen dat het jou zal helpen om consistent te blijven in jouw Wing Chun reis.

Blijf oefenen, blijf groeien, en bovenal, blijf genieten van de kunst van Wing Chun Kung Fu!

#WingChunThuis #TrainMetOns #KungFuJourney

Recente Artikels

Belgian Seminar 2024 Grandmaster Samuel Kwok

29 en 30 juni 2024 Ook dit jaar komt Grootmeester Samuel Kwok naar onze school.  Een nieuwe kans om les te krijgen van deze levende legende in de Martial Arts wereld. GM Kwok is de student van GM Ip Chun en GM Ip Ching, de 2 zonen van de stichter,

Lees meer »

Mastering Wing Chun: Block-Punch Technique with GM Kwok and Jan Sifu

Dive into the essence of Wing Chun with our latest 2-minute video, featuring the legendary Grandmaster Kwok demonstrating the crucial block-punch technique. Follow along as Jan Sifu, from our Belgian school Wing Chun Pai, teaches this fundamental skill, with students showcasing their application in real-time. 🇧🇪✨ Discover the power and

Lees meer »

Chum Kiu’s Stepping Bong Sau – Denmark Wing Chun Club Showcase

In this video, the Denmark Wing Chun Club presents a focused showcase on the stepping Bong Sau technique from the Chum Kiu form. This demonstration highlights the practical application and effectiveness of one of Wing Chun’s core techniques, emphasizing the skill and precision of our practitioners. Featured in this showcase:

Lees meer »