Foto’s Trainingskamp Portugal 2024

Terugblik op het Wing Chun Trainingskamp 2024 in Club Amarilis

Na een intensieve week in Club Amarilis is het moment gekomen om terug te blikken op ons Wing Chun Trainingskamp van 2024. Dit kamp was veel meer dan alleen maar een samenkomst; het was een levendige mix van vaardigheid, toewijding en samenhorigheid, allemaal onder de deskundige leiding van Grootmeester Samuel Kwok en ons gewaardeerde team van instructeurs.

Een nieuwe locatie
Een onverwachte locatiewijziging bracht onze trainingsplaats naar Club Amarilis. Maar het was een uitstekende plek voor onze trainingen. De tennisbaan leende er zich toe om onze krijgskunst te beoefenen, tegen de prachtige achtergrond van Praia da Rocha. Deze nieuwe plek werd een bruisende plek waar de spirit van Wing Chun versterkt werd door deelnemers van diverse achtergronden.

Grootmeester Kwok
Dit succesvolle kamp had niet plaats kunnen vinden zonder de onvermoeibare inzet en de gepassioneerde lessen van Grootmeester Samuel Kwok. Zijn deskundigheid en toewijding aan Wing Chun blijven ons allemaal inspireren. Een hartelijk dank ook aan alle instructeurs die hem vergezelden. Ieder van jullie bracht unieke inzichten en technieken mee, wat zorgde voor een rijke, leerzame ervaring voor elke deelnemer.

Bedankt aan alle deelnemers
We zijn elke deelnemer die zich vanuit verschillende hoeken van de wereld bij ons aansloot enorm dankbaar. Jullie enthousiasme, toewijding en kameraadschap hebben dit kamp tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Het zien ontstaan van nieuwe vriendschappen en het sterker worden van oude banden was een bewijs van de gemeenschap die onze federatie opbouwt.

Speciaal wil ik hier onze deelnemers uit België bedanken voor hun inzet en discipline Jor Gao Oscar, Jor Gao Sitska, Jean-Pierre, Mark, Laurien, Marie-Anne en An. Steeds iedereen tijdig aanwezig op elke les en steeds de oefeningen met de nodige volharding en intensiteit uitgevoerd gedurende de toch langere trainingen.

Vooruitblik 2025
Terwijl we afscheid hebben genomen, kijken we vol verwachting uit naar onze volgende samenkomst. Tot die tijd laten we de lessen en herinneringen die we in Club Amarilis hebben opgedaan, doordringen in onze dagelijkse praktijk en leven.

We nodigen je uit om door de foto’s op onze website te bladeren om enkele van de beste momenten van het kamp te herbeleven. Elke afbeelding vertelt een verhaal van groei, plezier en gedeelde passie.

Nogmaals dank aan Grootmeester Kwok, alle instructeurs en deelnemers voor het tot een groot succes maken van het Wing Chun Trainingskamp 2024 . Op naar nog vele jaren van training, groei en samenhorigheid!

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »