Nog slechts 4 plaatsen vrij voor onze nieuwe starters cursus!!!

🌟 Nog 4 Plaatsen Beschikbaar! 🌟

Wil je deze lente iets nieuws en spannends beginnen? Grijp je kans om deel te nemen aan onze Wing Chun Starterscursus! We hebben nog maar 4 plaatsen over voor de cursus die start op donderdag 2 mei.

Ontdek de kunst van Wing Chun Kung Fu en werk aan je zelfverdediging, fysieke fitheid en mentale weerbaarheid. Onder leiding van ervaren instructeurs en in een ondersteunende omgeving, is dit de perfecte kans om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren.

🥋 Lesschema:
– Dinsdag: 19:00 – 20:30
– Donderdag: 19:00 – 20:30
– Zaterdag: 12:00 – 13:30

📍 Locatie: Mechelsesteenweg 145 – 2640 Mortsel
💰 Kosten: €60 voor twee volle maanden – inclusief toegang tot onze ledenwebsite, online cursussen, opgenomen lessen, en onze exclusieve Kung Fu Body app.

Mis deze unieke kans niet om te groeien en deel uit te maken van onze Wing Chun gemeenschap. Inschrijven kan hieronder.

👉 Reserveer je plek snel voordat ze weg zijn! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze Wing Chun-familie.

#WingChun #MartialArts #Zelfverdediging #Fitness #StartersCursus #LaatsteKans

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »