Belangrijke Update: Zomerlesrooster, Trainingskampen & Kids Kung Fu Camp!

We naderen de zomer en met de nieuwe seizoenen komen er enkele veranderingen in ons lesrooster en aanstaande evenementen. Hier is alles wat je moet weten om je voor te bereiden op een actieve en productieve zomer.

Zomerlesrooster
Vanaf juli zullen onze lesdagen en -tijden enigszins wijzigen om iedereen tegemoet te komen tijdens de zomervakantie:
– Woensdag en Donderdag: 19:00 – 20:30 uur
– Zaterdag: 10:00 – 11:30 uur

Tijdens deze maanden zal er één gecombineerde les zijn voor alle leeftijden en niveaus, waarbij we ons volledig concentreren op Wing Chun. Dit is een geweldige kans om te leren van verschillende instructeurs en medestudenten.

Speciale Mededeling: Trainingskamp in de Ardennen
Daarnaast is er van maandag 19 augustus tot maandag 26 augustus 2024 ons jaarlijkse trainingskamp in de Ardennen. Dit kamp is een uitgelezen kans om intensief te trainen, je vaardigheden te verbeteren en een geweldige tijd te hebben met je medestudenten.

Een week vol training en groei

Elke dag van het kamp biedt tot 5 uur training, aangevuld met diverse activiteiten en mogelijke uitstapjes die we in ons schema kunnen inpassen. Het is een perfecte gelegenheid om in een ontspannen en ondersteunende omgeving je vaardigheden te verbeteren en je Wing Chun naar een hoger niveau te tillen. Jaar na jaar zien we hoe deelnemers opmerkelijke vooruitgang boeken in slechts één week.

 

Wat is inbegrepen?

Training: Dagelijks 5 uur intensieve Kung Fu training.

Verblijf: Comfortabele overnachtingsmogelijkheden op onze prachtige locatie.

Voeding: Drie maaltijden per dag, inclusief dranken zoals water, koffie en thee tijdens de maaltijden.

 

Bekijk het verslag en de foto’s van vorig jaar Voor een impressie van wat je kunt verwachten, bekijk hier het verslag en de foto’s van het Trainingskamp Ardennen 2023

 

Belangrijk: Geen Lessen Tijdens het Trainingskamp
Let op, er zullen van 19 tot 26 augustus geen reguliere lessen zijn vanwege het kamp. Zorg ervoor dat je dit in je agenda noteert.

Inschrijving Trainingskamp
De plaatsen zijn zoals altijd beperkt, maar er zijn nu nog plaatsen vrij! Dit kamp is niet alleen een kans om intensief te trainen, maar ook om de banden met je mede-kung fu beoefenaars te versterken. Inschrijven kun je doen via de volgende link: Inschrijven Trainingskamp 2024

Kids Kung Fu Trainingskamp

Ook onze jongste leden hebben een speciaal kamp deze zomer. Van maandag 22 juli tot vrijdag 26 juli 2024 organiseren we een Kids Kung Fu Trainingskamp. Dit kamp combineert sport en spel in een traditionele Kung Fu omgeving en is ontworpen om zowel plezier te hebben als te leren:

 

Tijden: Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

Inbegrepen: Dagelijkse lessen, een maaltijd per dag, een trainingskamp T-shirt, en een flesje water per dag.

Het is een geweldige manier voor kinderen om hun vaardigheden te verdiepen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van een week vol actie en plezier. Inschrijven Kids Kung Fu Trainingskamp 2024

 

We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze zomer als wij en dat je de kansen die deze veranderingen bieden volop benut. Mocht je vragen hebben over het nieuwe rooster, het trainingskamp of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor jullie voortdurende toewijding en enthousiasme. We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische zomer te beleven!

Recente Artikels

Foto’s GM Kwok Belgian Seminar

Ons jaarlijks seminarie met Grootmeester Kwok zit er weer op. Het was weer een bijzonder leerzaam seminarie voor onze studenten. Het viel een beetje laat vlak voor de vakantie en vandaar waren er iets minder deelnemers dan er gewoonlijk zijn. Volgend jaar plannen we dit terug vroeger maar de agenda

Lees meer »

Solo Training Drill: Nieuwe video: Turning Biu Sao

Ontdek de techniek van de Turning Biu Sao met onze nieuwste video in de “WCP Solo Training Drills – Wing Chun Kung Fu” afspeellijst op YouTube. Deze video, gefocust op een 5-minuten durende drill, laat je continu dezelfde beweging herhalen om de Biu Sao  met een shift te beheersen. Deze

Lees meer »

Ontdek Wing Chun Kung Fu met Onze Zomercursus voor Beginners!

Deze zomer bieden we een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Wing Chun Kung Fu, een traditionele vechtkunst die bekend staat om zijn efficiëntie en technische diepgang. Onze speciale starterscursus gaat van start in juli en biedt nieuwkomers de perfecte gelegenheid om te trainen samen

Lees meer »