2 Comments

 1. Walter Bruijninckx
  5 september 2019 @ 22:26

  Beste,

  Ik heb in het verleden al eens kort geproefd van Wing Chun Pai in Boechout en wou hiermee terug beginnen dit jaar. Maar ik ben ook muzikant en ben ook daar lessen voor aan het volgen, dit is op donderdag! Vandaar nu mijn dilemma! Zou ik het wel dan niet doen! Of eventueel een latere start nemen, want mijn muziek lessen kan ik vanaf volgend jaar zelf onderhandelen.
  Enige goede raad hierover?

  Vriendelijke groeten,

  Walter

  Reply

  • Sifu
   6 september 2019 @ 07:20

   Beste Walter,

   Er zijn 3 lessen op een week. Als je dinsdag en zaterdag kan komen zou ik nu al starten. Om je motivatie te behouden en voldoende vooruitgang te boeken zijn 2 lessen per week toch zeker aangeraden. In het andere geval zou ik nog even wachten maar je bent zeker welkom om terug te starten.

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.