Trainen als een Krijger!

In de drukte van ons modern leven is het makkelijk om af te wijken van het pad  van de automatische wijsheid die het lichaam bezit en van zijn natuurlijke zelf-regulatie.
Maar door de training van Wing Chun, Qi Gong en Shaolin Boot Camp brengen we lichaam en geest terug naar zijn natuurlijke toestand van gezondheid en harmonie. . Dit is iets dat iedereen kan bereiken mits de nodige toewijding en discipline in het trainen.
De toewijding bestaat erin dat we er steeds aan herinnerd worden dat we dienen te  trainen zoals krijgers dat vroeger deden en dat we moeten trainen met de ingesteldheid van die krijgers.
De shaolin krijgers trainden alsof het de laatste training was die ze ooit zouden doen. Er was geen morgen. Dit is de laatste trainingsessie voor het gevecht. Op deze wijze bewaar je geen energie voor de toekomst. Er is alleen vandaag. Vandaag is alles wat er is.  Het zorgen voor vandaag, zorgt voor de toekomst.
Op deze manier jezelf verbinden is de enige manier om echt door te dringen in de training. Als we dit slechts voor de helft doen dan zullen we nooit de beloning voor het harde werk ondervinden.
Om iets te verkrijgen moet je iets geven. Doe jezelf niets te kort.
Wees realistisch, het is beter om éénmaal per week te trainen met volledige toewijding dan elke dag met een halve toewijding. Elk moment dat je praat in plaats van te werken op een training is een verloren moment dat je niet meer kan terugwinnen.
Train alsof je al bent wat je wil worden, train met de energie van een krijger en je zal binnenkort het hart hebben van een krijger, je lichaam en geest zullen heel snel volgen en je zal jezelf een andere mens voelen.
Wees vandaag al wie je wil worden, wie je wil zijn zo zal je het heel snel ook echt worden.

Don’t Stop Here

Meer om te ontdekken

%d bloggers liken dit: